SUZUKI DF225 perämoottori

DF225

Tekniset tiedot

Moottori:4-vaiheinen DOCH, V6 55/aste/ kulmassa
Sylinteritilavuus:3614 cm³
Rikipituus:TX 635 mm
Sylinterimitat:95 x 85 mm
Suurin antoteho:165 kW
Kierroslukualue täydella kaasulla:5000-6000 r/min
Polttoaineen syöttöjärjestelmä:Vaiheistettu elektroninen monipistepolttoainesuihkutus
Latausteho:12V-54A
Käynnistys:Sähköinen
Polttoaine:Lyijytön bensiini
Öljypohjan tilavuus:8,0 litraa
Vaihteisto:E-V-P
Vältyssuhde:2,29:1
Trimmi:Sähköinen trimmi ja kallistus
Paino:TX 263,0 kg

HUIPPULUOKAN V6-SUORITUSKYKYÄ

Suzuki-malliston tehokkaimmat nelitahtiset V6-perämoottorit tarjoavat luotettavuutta, palkittua teknologiaa sekä innostavan hyvää suorituskykyä turvallisesti. Ne onkin veneilypiireissä otettu vastaan innostuneesti.

Tehosta saa tuntuman heti kiinnittäessään V6:n perälautaan. Kaikkien aikojen suurimman iskutilavuuden käsittävä ja samalla kevein nelitahtinen V6-moottori on myös ympäristöä ja polttoainetta säästävä valinta. Alan huippua edustavat, tietokoneohjatut ja uskomattoman tehokkaat Suzukit erottuvat joukosta edukseen.

DF225 painaa vain 263 kg (X-rikimalli), mikä antaa kyytiä käsitykselle, jonka mukaan voimakas nelitahtinen vie paljon tilaa. Eteen siirretty moottorilohko kaksivaihevälityksellä ja 55 asteen kallistuskulma tekevät moottorista luokkansa kompakteimman. Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi saat sulavalinjaisen moottorin, joka näyttää tyylikkäältä veneessäsi ja on vieläpä huomattavan hiljainen.

Pitkälle kehitetty, ensimmäisen 32-bittisen venemoottoritietokoneen valvoma vaiheistettu Multipoint-monipistesuihkutus varmistaa aina hyötysuhteen kannalta parhaan polttoaine-ilma-seoksen. Puolijohtein toteutettu suora sytytys antaa kuuman kipinän ja aiheuttaa vähemmän elektroniikkahäiriöitä.

Maahantuodut mallit ja hintatiedot

  • TX : 22.100,00 €
  • ZX (vastakierto) : 22.300,00 €