SUZUKI DF250 perämoottori

DF250

Kuvia mallista DF250

Tekniset tiedot

Moottori:4-vaiheinen DOCH, V6 55/aste/ kulmassa
Sylinteritilavuus:3614 cm³
Rikipituus:TX 635 mm, TXX 762 mm
Sylinterimitat:95 x 85 mm
Suurin antoteho:184 kW
Kierroslukualue täydella kaasulla:5500-6100 r/min
Polttoaineen syöttöjärjestelmä:Vaiheistettu elektroninen monipistepolttoainesuihkutus
Latausteho:12V-54A
Käynnistys:Sähköinen
Polttoaine:Lyijytön bensiini
Öljypohjan tilavuus:8,0 litraa
Vaihteisto:E-V-P
Vältyssuhde:2,29:1
Trimmi:Sähköinen trimmi ja kallistus
Paino:TX 263,0 kg, TXX 268,0 kg

PALKITTUA V6-VOIMAA

Käynnistä Suzuki DF250 ja päästä komennossasi oleva villihevoslauma irti aalloille. Huomaat heti, miksi Suzukin V6-mallit on kruunattu neljällä teollisuuden myöntämällä innovaatiopalkinnolla.

Kahdella yläpuolisella nokka-akselilla ja neljällä venttiilillä/sylinteri varustetuissa V6-moottoreissa on paljon teknologisia uudistuksia, jotka ovat hyvässä sopusoinnussa keskenään. Kaikkien kolmen V6-moottorin iskutilavuus on yli 3614 cm³ ja tehoa löytyy jopa 250 hv (184 kW). Erittäin kapea V-sylinterilohko 55 asteen kulmalla antaa veneelle optimaalisen tasapainon ja suorituskyvyn. 

Suzuki V6 - omaa luokkaansa vesillä

Nokka-akseleissa on käytetty Suzuki-insinöörien kehittämää innovatiivista muuttuvaa venttiilien ajoitusta (VVT), joka lisää vääntömomenttia ja antaa huiman kiihtyvyyden keskikierroksilla. Muuttuvapituuksinen imujärjestelmä parantaa polttoaineen palamista sekä matalilla että korkeilla kierrosnopeuksilla, varmistaen optimaalisen hyötysuhteen.

Monivaiheinen imujärjestelmä antaa DF250-mallille myös tehokkaan ilmavirtauksen ja siten huippuluokan suorituskyvyn ylimmällä kierrosalueella. Kaksivaihevälitys mahdollistaa lisäksi moottorin pienemmän, kompaktin koon. Painopiste on edempänä peräpeilin painojakauman optimoimiseksi.

Sähköhallinnasta vastaa tehokas 32 bitin prosessori, joka pystyy välittömästi laskemaan optimaalisen polttoainemäärän, jonka jaksottain toimiva monipisteruiskutusjärjestelmä ruiskuttaa jokaiseen sylinteriin.

Safety Control -järjestelmä estää käynnistysjakson toiston moottorin käydessä. Säädettävä Tilt Limit Switch -kytkin estää liiallisen moottorin kallistuman aiheuttamat mahdolliset vauriot.

 

Maahantuodut mallit ja hintatiedot